Ana Sayfa / Rehber / CS:GO Hangi Silahı Seçmeliyim ?
M4a1 vs M4a4 - Tec9 vs Cz75 vs Fiveseven

CS:GO Hangi Silahı Seçmeliyim ?

Hemen hemen herkes M4A4’ü mü yoksa M4A1’i mi seçmeliyim diye en az bir kere düşünmüştür herhalde. Veya Five-Seven’mı kullanayım yoksa CZ75’mi diye. Daha da altrenatifi olabilir tabii siz ana fikri anladınız 😀 Bu rehberi sizlere tercih yapmanızı kolaylaştırmak adına yazdım. Yani doğrudan şu silah daha iyi gibi bir cümle beklemeyin. Hangisini kullanmanız gerektiğine yazıyı okuduktan sonra kendiniz karar vereceksiniz. Her silahın artı ve eksi yönlerini tartışıp, size en çok uygun olan silahı bulacağız. Daha doğrusu kendiniz karar vereceksiniz 😀

M4A4 vs M4A1-Sİlk olarak tüfekler ile başlayalım. Her iki silahın da artı ve eksi yönleri bulunmakta. Size en uygun olanını bulmak için gelin ikisine de yakından bakalım. Unutmayın ki iki silahın da ilk mermi atış doğruluğu mükemmel, ancak iki M4’te kafadan tek atamıyor. İki silah ta oyunda 3100$ ile alınmakta.

M4A4: Silahın tek şarjörde 30 olmak üzere toplam 120 mermisi var. Bu da bize sis ve duvar arkasından mükemmel bir spray atma imkanı veriyor. Fakat bu kadar çok mermisi olmasına karşın büyük bir dezavantajı var; yüksek ses çıkarması. Bu sebeple sis veya duvar arkasından bir yere ateş ederken rakibinizin yerinizi tahmin etmesi kolay olacaktır. Yani bu silahı kullanırken uzun süre saklı kalmak oldukça zor olacaktır. Ayrıca M4A4’ün mermileri fazla iz çıkarmaktadır. Bu da rakibinizin yerinizi farketmesini kolaylaştırıyor. Bu silahla spray atmak, A1’e oranla daha zordur, çünkü çok daha fazla sekme oranına sahip. Uzun roundlarda sizi asla yarı yolda bırakmayacak kadar fazla mermisi olması toplu terörist saldırılarından kurtulma şansınızı da bir hayli arttırıyor tabii.

M4A1-S: M4A4’ün kardeşi olarak ta adlandırabileceğimiz bu silah, küçük hacimli yani iz bırakmayan mermileriyle ve yüksek ölçüdeki sessizliğiyle bu lakabını hakediyor. A4 ile kıyasladığımızda, aşırı derecede sessiz olduğunu görüyoruz. Bu kadar sessiz olması Lurker rolündeki oyuncu için vazgeçilmez bir özellik olabilir. Silahın en büyük artısından biri ise çok az sekmesidir. Yani silahın sprayini kontrol etmek çocuk oyuncağı. Fakat silahın en büyük eksisi ise mermi sayısıdır herhalde. 20 tanesi bir şarjörde olmak üzere toplam 60 mermi barındırıyor. Ayrıca A4’e kıyasla daha yavaş atış hızına sahip. Her ne kadar sis veya kapıyı tararken yerinizi neredeyse hiç belli etmiyor olsanız da, merminiz çabucak tükenmiş oluyor. Sonuç olarak M4A1-S silahı, Lurker veya Support rolündeki kişi için daha iyi bir tercih olabilir.

Profesyonel Tavsiyesi:

Ülkemizi temsil eden ve gayet başarılı olan oyuncumuz Xantares, bir yayınında M4A4’ün çok daha avantajlı olduğunu ve herhangi bir takım stratejisi yoksa M4A1-S kullanmanın mantıklı olmadığını söylemiştir.

P2000 vs USP-S

Pistoller üzerinde çok fazla seçim yapma hakkına sahibiz. Ancak bizi en çok zorlayan seçim sanırım P2000’mi yoksa USP-S’mi seçimi olacak. Çünkü iki tabanca da CT takımının standart tabancası. Pistol raundunda rakipte kask olmadığından dolayı iki silah ta kafadan tek atma özelliğine sahip. Şimdi haydi gelin silahların artılarını ve eksilerini yazalım.

P2000: Bir çok kişi bu silahın mesafesinin, USP’ye göre daha az olduğunu, bu sebepten dolayı da USP’nin daha iyi olduğunu sanmaktadır. Sanılanın aksine, P2000 tabancasının, USP-S’den daha fazla uzak mesafesi vardır. Silahın asıl eksi yönü, USP-S’e oranla daha az hareket halindeki doğruluk oranı olmasıdır. Yani siz USP ile koşarak sıkıp hedefinizi rahatça tuttururken, P2000 silahı ile bunu biraz daha zor olacaktır. Mermi nişan aldığınız yere diğer silaha kıyasla daha yüksek ihtimalle zıtabilir. Tek şarjörde 13 olmak üzere 65 mermisi vardır ve hiç mermi sıkıntısı yaşamazsınız.

USP-S: M4A1’in yakın akrabası olan bu silahın göze çarpan ilk farkı, susturucusu sayesinde yerinizi çok daha az belli etmenizdir. Silahın en büyük artısı, mükemmel bir hareket doğruluğu olmasıdır. Koşarken ateş ederseniz mermi hemen hemen hiç sekmeyecek ve nişan aldığınız yere doğrudan gidecektir. USP kullanırken avantajınızı sürekli hareket ederken ateş ederek kullanmanız önerilir. Tek şarjörde 12 mermisi ve rezervede ise 24 mermisi bulunur. Çok atış kaçırırsanız merminizin bitmesi olağandır. Silahın sessiz olması aynı şekilde A1-S silahı için de bahsettiğim gibi Lurker veya Support oyuncusunun çok işine yarar çünkü rakibiniz yerinizi tam olarak anlayamaz.

Tec9 vs Five-Seven vs CZ75

Şimdi ise maliyeti 500$ olan ve yer değiştirilebilen 3 tane silahtan bahsedeceğiz; Tec-9, Five-Seven ve CZ-75. Tüm silahlar birbirlerinden neredeyse tamamen farklı. Yani karar vermeniz çok zor olmayacak. Tec-9 yalnızca T tarafında, Five-Seven ise sadece CT tarafında alınabilir. CZ-75 ise iki tarafın ortak silahı.

Tec-9: Oyunun en tehlikeli pistolü diyebiliriz. Kafadan tek atma olsun, hareket ederkenki atış doğruluğu olsun neredeyse kusursuz. Silah raundunda bile alınabilecek kadar güçlü bir tabanca. Tec-9 kullanırken, sürekli bir hareket halinde olmanız ve spray şeklinde ateş etmeniz rakip için korkunç olacaktır. Bir şarjöründe 24 adet mermi içeren canavar gibi bir tabanca.

Five-Seven: CT takımının, Tec-9 karşısındaki yanıtıdır diyebilirim. Tec-9 ile hemen hemen aynı mermi sayısına eşittir ve veridği hasar da çok benzerdir. Fakat hareket halindeki doğruluğu Tec-9’a oranla daha azdır. Yani bu silahla Tec-9 gibi koşturarak ateş edip, rakiplerinize saldırmak çok akıllı bir tercih olmayacaktır. Defansif pozisyonda oynamak daha sağlıklı bir seçim.

CZ-75: Oyundaki tek tam otomatik tabanca. Yakın mesafede hatasız kullanırsanız kimse önünüzde duramaz, toplu halde üstünüze hücum eden rakipler yoksa tabii. Kötü yönlerinden biri berbat doğrulu, diğeri ise aşırı az mermisinin olmasıdır. 12’si tek şarjörde olmak üzere toplam 24 mermi. Cidden yetenek isteyen ve stratejik olarak kullanılması gereken bir silah. Ayrıca çok yavaş bir şekilde elinize alması ve mermi yenilemesi de var. Verdiği hasar gayet iyi olsa da uzak mesafedeki düşmanı vurmanız çok zor.

Deagle vs Revolver

Sonunda uzun mesafeli iki efsane tabanca hakkında konuşma zamanı. Haydi kafadan direk tek atan bu iki silahı da karşılaştıralım.

Desert Eagle: Bu silahı kullanmak gerçekten büyük yetenek gerektiriyor. Herkesin her zaman kullanbileceği bir silah değil. Ancak doğru kişi kullanırsa canavar gibi bir tabanca. Hasarı aşırı fazla ve rakibinizi vücuttan vursanız bile hatrı sayılır bir hasar veriyor. Ancak bu gücünün 700$ kadar bir masrafı var. Silah Allah’sız gibi sekiyor 😀 Dolayısıyla hareket ederek sıkmayı aklınızdan geçirmeyin. Her atışınızın ardından 1-2 saniye beklemeniz silahın sekmemesini sağlayacaktır. Veya iki kere “q” tuşuna basarak sekmesini sıfırlayabilirsiniz. Bir atışı kaçırmanız ölümünüze sebep olabilir, veya kritik bir anda attığınız headshot oyunu tamamen değiştirebilir. İyice ısınmadan oynamamanız gereken bir silah.

R8 Revolver: Vahşi Batı’ya hoş geldiniz. CS:GO oyuncu topluluğu tarafından hala dalga geçilen ve eleştirilen bu silah atış gücü aşırı yüksek olduğundan, tabanca raundunu batırmamak amacıyla 850$ fiyatında. Silahı dengelemek adına sol tıkla ateş edince yarım saniyelik bir bekleme süresiyle karşılaşıyorsunuz. Ancak bu şekilde hareket ederken bile neredeyse hiç sekmiyor. Gecikmesi nedeniyle kullanılması ne kadar mantıklı bilemiyorum ama profesyonel oyuncular tarafından da asla tercih edilmeyen bir silah.

Hakkında TheAxial

Oyunlara fısıldayan adam.

Önerilen Yazı

Town of Salem (ToS) Rehberi

Town of Salem Oyun Rehberi

Yavaş yavaş oyuncu kitlesi büyüyen Town of Salem , BMG tarafından geliştirilmiş bir kart oyunudur. …

otoptions 3195 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3196 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3197 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3198 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3199 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3200 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3201 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3202 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3203 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3204 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3205 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3206 | get | from in-call cache | 3131 | 0 | posts | 227 3207 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3208 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3209 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3210 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3211 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3212 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3213 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3214 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3215 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3216 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3217 | get | from persistent cache | 451 | 0.0002 | users | 2 3218 | get | from persistent cache | 8976 | 0.0001 | user_meta | 2 3219 | get | from persistent cache | 3935 | 0.0001 | post_meta | 1832 3220 | get | from in-call cache | 3935 | 0 | post_meta | 1832 3221 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3222 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3223 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3224 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3225 | get | from in-call cache | 3935 | 0 | post_meta | 1832 3226 | get | from persistent cache | 932 | 0.0001 | posts | 4526 3227 | get | from persistent cache | 4158 | 0.0001 | post_meta | 4526 3228 | get | from in-call cache | 932 | 0 | posts | 4526 3229 | get | from in-call cache | 4158 | 0 | post_meta | 4526 3230 | get | from in-call cache | 932 | 0 | posts | 4526 3231 | get | from in-call cache | 4158 | 0 | post_meta | 4526 3232 | get | from in-call cache | 932 | 0 | posts | 4526 3233 | get | from in-call cache | 4158 | 0 | post_meta | 4526 3234 | get | from in-call cache | 932 | 0 | posts | 4526 3235 | get | from in-call cache | 4158 | 0 | post_meta | 4526 3236 | get | from in-call cache | 932 | 0 | posts | 4526 3237 | get | from in-call cache | 4158 | 0 | post_meta | 4526 3238 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3239 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3240 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3241 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3242 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3243 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3244 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3245 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3246 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3247 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3248 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3249 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3250 | get | from in-call cache | 11985 | 0 | posts | 1832 3251 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3252 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3253 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3254 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3255 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3256 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3257 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3258 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3259 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3260 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3261 | get | from in-call cache | 451 | 0 | users | 2 3262 | get | from in-call cache | 8976 | 0 | user_meta | 2 3263 | get | from persistent cache | 1363 | 0.0001 | post_meta | 6243 3264 | get | from in-call cache | 1363 | 0 | post_meta | 6243 3265 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3266 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3267 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3268 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3269 | get | from in-call cache | 1363 | 0 | post_meta | 6243 3270 | get | not in cache | | 0.0001 | posts | 6873 3271 | get | from in-call cache | | 0 | posts | 6873 3272 | set | put in cache | 881 | 0 | posts | 6873 3273 | get | not in cache | | 0.0001 | post_meta | 6873 3274 | get | from in-call cache | | 0 | post_meta | 6873 3275 | get | from in-call cache | | 0 | post_meta | 6873 3276 | set | put in cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3277 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3278 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3279 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3280 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3281 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3282 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3283 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3284 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3285 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3286 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3287 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3288 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3289 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3290 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3291 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3292 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3293 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3294 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3295 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3296 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3297 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3298 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3299 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3300 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3301 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3302 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3303 | get | from in-call cache | 1393 | 0 | posts | 6243 3304 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3305 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3306 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3307 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3308 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3309 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3310 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3311 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3312 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3313 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3314 | get | from in-call cache | 400 | 0 | users | 1 3315 | get | from in-call cache | 10252 | 0 | user_meta | 1 3316 | get | from persistent cache | 3419 | 0.0002 | post_meta | 1980 3317 | get | from in-call cache | 3419 | 0 | post_meta | 1980 3318 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3319 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3320 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3321 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3322 | get | from in-call cache | 3419 | 0 | post_meta | 1980 3323 | get | from persistent cache | 901 | 0.0001 | posts | 6029 3324 | get | from persistent cache | 3865 | 0.0001 | post_meta | 6029 3325 | get | from in-call cache | 901 | 0 | posts | 6029 3326 | get | from in-call cache | 3865 | 0 | post_meta | 6029 3327 | get | from in-call cache | 901 | 0 | posts | 6029 3328 | get | from in-call cache | 3865 | 0 | post_meta | 6029 3329 | get | from in-call cache | 901 | 0 | posts | 6029 3330 | get | from in-call cache | 3865 | 0 | post_meta | 6029 3331 | get | from in-call cache | 901 | 0 | posts | 6029 3332 | get | from in-call cache | 3865 | 0 | post_meta | 6029 3333 | get | from in-call cache | 901 | 0 | posts | 6029 3334 | get | from in-call cache | 3865 | 0 | post_meta | 6029 3335 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3336 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3337 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3338 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3339 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3340 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3341 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3342 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3343 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3344 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3345 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3346 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3347 | get | from in-call cache | 18708 | 0 | posts | 1980 3348 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3349 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3350 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3351 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3352 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3353 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3354 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3355 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3356 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3357 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3358 | get | from in-call cache | 451 | 0 | users | 2 3359 | get | from in-call cache | 8976 | 0 | user_meta | 2 3360 | get | from persistent cache | 1245 | 0.0002 | post_meta | 6835 3361 | get | from in-call cache | 1245 | 0 | post_meta | 6835 3362 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3363 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3364 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3365 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3366 | get | from in-call cache | 1245 | 0 | post_meta | 6835 3367 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3368 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3369 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3370 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3371 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3372 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3373 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3374 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3375 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3376 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3377 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3378 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3379 | get | from in-call cache | 881 | 0 | posts | 6873 3380 | get | from in-call cache | 1960 | 0 | post_meta | 6873 3381 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3382 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3383 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3384 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3385 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3386 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3387 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3388 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3389 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3390 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3391 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3392 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3393 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3394 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3395 | get | from in-call cache | 1413 | 0 | posts | 6835 3396 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3397 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3398 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3399 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3400 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3401 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3402 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3403 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3404 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3405 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3406 | get | from in-call cache | 400 | 0 | users | 1 3407 | get | from in-call cache | 10252 | 0 | user_meta | 1 3408 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3409 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3410 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3411 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3412 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3413 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3414 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3415 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3416 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3417 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3418 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3419 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3420 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3421 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3422 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3423 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3424 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3425 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3426 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3427 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3428 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3429 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3430 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3431 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3432 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3433 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3434 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3435 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3436 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3437 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3438 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3439 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3440 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3441 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3442 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3443 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3444 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3445 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3446 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3447 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3448 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3449 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3450 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3451 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3452 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3453 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3454 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3455 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3456 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3457 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3458 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3459 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3460 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3461 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3462 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3463 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3464 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3465 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3466 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3467 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3468 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3469 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3470 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3471 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3472 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3473 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3474 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3475 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3476 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3477 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3478 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3479 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3480 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3481 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3482 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3483 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3484 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3485 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3486 | get | from persistent cache | 2478 | 0.0001 | posts | 7185 3487 | get | from persistent cache | 2537 | 0.0001 | posts | 7181 3488 | get | from persistent cache | 2078 | 0.0001 | posts | 5685 3489 | get | from in-call cache | 2478 | 0 | posts | 7185 3490 | get | from in-call cache | 2537 | 0 | posts | 7181 3491 | get | from in-call cache | 2078 | 0 | posts | 5685 3492 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3493 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3494 | get | from persistent cache | 26 | 0.0001 | category_relationships | 7185 3495 | get | from in-call cache | 259 | 0 | terms | 900 3496 | get | from in-call cache | 312 | 0 | terms | 909 3497 | get | from in-call cache | 259 | 0 | terms | 900 3498 | get | from in-call cache | 312 | 0 | terms | 909 3499 | get | from persistent cache | 39 | 0.0001 | post_tag_relationships | 7185 3500 | get | from persistent cache | 264 | 0.0001 | terms | 1508 3501 | get | from persistent cache | 244 | 0.0001 | terms | 1507 3502 | get | from persistent cache | 256 | 0.0001 | terms | 1509 3503 | get | from in-call cache | 264 | 0 | terms | 1508 3504 | get | from in-call cache | 244 | 0 | terms | 1507 3505 | get | from in-call cache | 256 | 0 | terms | 1509 3506 | get | not in cache | | 0.0001 | post_format_relationships | 7185 3507 | get | from persistent cache | 26 | 0.0001 | category_relationships | 7181 3508 | get | from in-call cache | 259 | 0 | terms | 900 3509 | get | from in-call cache | 312 | 0 | terms | 909 3510 | get | from in-call cache | 259 | 0 | terms | 900 3511 | get | from in-call cache | 312 | 0 | terms | 909 3512 | get | from persistent cache | 27 | 0.0001 | post_tag_relationships | 7181 3513 | get | from persistent cache | 246 | 0.0001 | terms | 472 3514 | get | from persistent cache | 260 | 0.0001 | terms | 1431 3515 | get | from in-call cache | 246 | 0 | terms | 472 3516 | get | from in-call cache | 260 | 0 | terms | 1431 3517 | get | not in cache | | 0.0001 | post_format_relationships | 7181 3518 | get | from persistent cache | 25 | 0.0001 | category_relationships | 5685 3519 | get | from in-call cache | 364 | 0 | terms | 22 3520 | get | from in-call cache | 265 | 0 | terms | 641 3521 | get | from in-call cache | 364 | 0 | terms | 22 3522 | get | from in-call cache | 265 | 0 | terms | 641 3523 | get | from persistent cache | 43 | 0.0001 | post_tag_relationships | 5685 3524 | get | from persistent cache | 256 | 0.0001 | terms | 61 3525 | get | from persistent cache | 252 | 0.0001 | terms | 97 3526 | get | from in-call cache | 245 | 0 | terms | 25 3527 | get | from persistent cache | 248 | 0.0001 | terms | 727 3528 | get | from in-call cache | 256 | 0 | terms | 61 3529 | get | from in-call cache | 252 | 0 | terms | 97 3530 | get | from in-call cache | 245 | 0 | terms | 25 3531 | get | from in-call cache | 248 | 0 | terms | 727 3532 | get | not in cache | | 0.0001 | post_format_relationships | 5685 3533 | get | from in-call cache | 400 | 0 | users | 1 3534 | get | from in-call cache | 10252 | 0 | user_meta | 1 3535 | get | from persistent cache | 627 | 0.0001 | post_meta | 7185 3536 | get | from in-call cache | 627 | 0 | post_meta | 7185 3537 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3538 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3539 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3540 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3541 | get | from in-call cache | 627 | 0 | post_meta | 7185 3542 | get | from persistent cache | 868 | 0.0002 | posts | 7187 3543 | get | from persistent cache | 1543 | 0.0001 | post_meta | 7187 3544 | get | from in-call cache | 868 | 0 | posts | 7187 3545 | get | from in-call cache | 1543 | 0 | post_meta | 7187 3546 | get | from in-call cache | 868 | 0 | posts | 7187 3547 | get | from in-call cache | 1543 | 0 | post_meta | 7187 3548 | get | from in-call cache | 868 | 0 | posts | 7187 3549 | get | from in-call cache | 1543 | 0 | post_meta | 7187 3550 | get | from in-call cache | 868 | 0 | posts | 7187 3551 | get | from in-call cache | 1543 | 0 | post_meta | 7187 3552 | get | from in-call cache | 868 | 0 | posts | 7187 3553 | get | from in-call cache | 1543 | 0 | post_meta | 7187 3554 | get | from in-call cache | 868 | 0 | posts | 7187 3555 | get | from in-call cache | 1543 | 0 | post_meta | 7187 3556 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3557 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3558 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3559 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3560 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3561 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3562 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3563 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3564 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3565 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3566 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3567 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3568 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3569 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3570 | get | from in-call cache | 400 | 0 | users | 1 3571 | get | from in-call cache | 10252 | 0 | user_meta | 1 3572 | get | from persistent cache | 1185 | 0.0002 | post_meta | 7181 3573 | get | from in-call cache | 1185 | 0 | post_meta | 7181 3574 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3575 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3576 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3577 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3578 | get | from in-call cache | 1185 | 0 | post_meta | 7181 3579 | get | from persistent cache | 891 | 0.0002 | posts | 7184 3580 | get | from persistent cache | 1400 | 0.0001 | post_meta | 7184 3581 | get | from in-call cache | 891 | 0 | posts | 7184 3582 | get | from in-call cache | 1400 | 0 | post_meta | 7184 3583 | get | from in-call cache | 891 | 0 | posts | 7184 3584 | get | from in-call cache | 1400 | 0 | post_meta | 7184 3585 | get | from in-call cache | 891 | 0 | posts | 7184 3586 | get | from in-call cache | 1400 | 0 | post_meta | 7184 3587 | get | from in-call cache | 891 | 0 | posts | 7184 3588 | get | from in-call cache | 1400 | 0 | post_meta | 7184 3589 | get | from in-call cache | 891 | 0 | posts | 7184 3590 | get | from in-call cache | 1400 | 0 | post_meta | 7184 3591 | get | from in-call cache | 891 | 0 | posts | 7184 3592 | get | from in-call cache | 1400 | 0 | post_meta | 7184 3593 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3594 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3595 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3596 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3597 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3598 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3599 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3600 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3601 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3602 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3603 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3604 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3605 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3606 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3607 | get | from in-call cache | 451 | 0 | users | 2 3608 | get | from in-call cache | 8976 | 0 | user_meta | 2 3609 | get | from persistent cache | 1397 | 0.0001 | post_meta | 5685 3610 | get | from in-call cache | 1397 | 0 | post_meta | 5685 3611 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3612 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3613 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3614 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3615 | get | from in-call cache | 1397 | 0 | post_meta | 5685 3616 | get | from persistent cache | 839 | 0.0001 | posts | 5687 3617 | get | from persistent cache | 2070 | 0.0001 | post_meta | 5687 3618 | get | from in-call cache | 839 | 0 | posts | 5687 3619 | get | from in-call cache | 2070 | 0 | post_meta | 5687 3620 | get | from in-call cache | 839 | 0 | posts | 5687 3621 | get | from in-call cache | 2070 | 0 | post_meta | 5687 3622 | get | from in-call cache | 839 | 0 | posts | 5687 3623 | get | from in-call cache | 2070 | 0 | post_meta | 5687 3624 | get | from in-call cache | 839 | 0 | posts | 5687 3625 | get | from in-call cache | 2070 | 0 | post_meta | 5687 3626 | get | from in-call cache | 839 | 0 | posts | 5687 3627 | get | from in-call cache | 2070 | 0 | post_meta | 5687 3628 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3629 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3630 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3631 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3632 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3633 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3634 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3635 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3636 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3637 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3638 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3639 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3640 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3641 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3642 | get | from in-call cache | 400 | 0 | users | 1 3643 | get | from in-call cache | 10252 | 0 | user_meta | 1 3644 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3645 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3646 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3647 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3648 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3649 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3650 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3651 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3652 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3653 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3654 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3655 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3656 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3657 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3658 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3659 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3660 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3661 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3662 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3663 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3664 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3665 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3666 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3667 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3668 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3669 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3670 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3671 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3672 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3673 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3674 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3675 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3676 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3677 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3678 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3679 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3680 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3681 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3682 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3683 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3684 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3685 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3686 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3687 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3688 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3689 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3690 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3691 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3692 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3693 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3694 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3695 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3696 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3697 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3698 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3699 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3700 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3701 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3702 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3703 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3704 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3705 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3706 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3707 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3708 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3709 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3710 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3711 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3712 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3713 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3714 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3715 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3716 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3717 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3718 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3719 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3720 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3721 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3722 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3723 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3724 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3725 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3726 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3727 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3728 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3729 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3730 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3731 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3732 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3733 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3734 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3735 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3736 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3737 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3738 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3739 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3740 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3741 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3742 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3743 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3744 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3745 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3746 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3747 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3748 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3749 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3750 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3751 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3752 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3753 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3754 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3755 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3756 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3757 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3758 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3759 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3760 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3761 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3762 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3763 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3764 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3765 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3766 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3767 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3768 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3769 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions 3770 | get | from in-call cache | 1438 | 0 | options | notoptions 3771 | get | from in-call cache | 1105482 | 0 | options | alloptions Page Caching using disk: enhanced Page cache debug info: Engine: disk: enhanced Cache key: thatsgamebro.com/csgo-hangi-silahi-secmeliyim/_index.html Creation Time: 1488210764.000s Header info: Content-Type: text/html; charset=UTF-8 X-Powered-By: W3 Total Cache/0.9.5.2 Link: ; rel="https://api.w.org/" Link: ; rel=shortlink Db cache debug info: Engine: disk Total queries: 36 Cached queries: 15 Total query time: 0.1039 SQL info: # | Time (s) | Caching (Reject reason) | Status | Data size (b) | Query 1 | 0.0002 | enabled | cached | 1436 | select collection_id, collection_key, collection_value from wp_maxbuttons_collections where collection_key in ('show_homepage','show_page','show_post', 'show_archive') 2 | 0.0006 | enabled | not cached | 5394 | SELECT wp_redirection_items.*,wp_redirection_groups.position AS group_pos FROM wp_redirection_items INNER JOIN wp_redirection_groups ON wp_redirection_groups.id=wp_redirection_items.group_id AND wp_redirection_groups.status='enabled' AND wp_redirection_groups.module_id=1 WHERE (wp_redirection_items.regex=1 OR wp_redirection_items.url='/csgo-hangi-silahi-secmeliyim/') 3 | 0.0005 | enabled | not cached | 1753 | SELECT ID, post_name, post_parent, post_type FROM wp_posts WHERE post_name IN ('csgo-hangi-silahi-secmeliyim') AND post_type IN ('page','attachment') 4 | 0.0006 | enabled | not cached | 17672 | SELECT wp_posts.* FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.post_name = 'csgo-hangi-silahi-secmeliyim' AND wp_posts.post_type = 'post' ORDER BY wp_posts.post_date DESC 5 | 0.0004 | enabled | not cached | 2314 | SELECT post_id, meta_key, meta_value FROM wp_postmeta WHERE post_id IN (5218) ORDER BY meta_id ASC 6 | 0.0005 | enabled | not cached | 17549 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 5218 LIMIT 1 7 | 0.0004 | enabled | not cached | 8676 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 5219 LIMIT 1 8 | 0.0003 | enabled | not cached | 5279 | SELECT post_id, meta_key, meta_value FROM wp_postmeta WHERE post_id IN (5219) ORDER BY meta_id ASC 9 | 0.0005 | enabled | not cached | 16392 | SELECT post_id, meta_key, meta_value FROM wp_postmeta WHERE post_id IN (5220,5221,5225,5226) ORDER BY meta_id ASC 10 | 0.0002 | enabled | not cached | 8634 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 5220 LIMIT 1 11 | 0.0002 | enabled | not cached | 8634 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 5221 LIMIT 1 12 | 0.0002 | enabled | not cached | 8670 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 5225 LIMIT 1 13 | 0.0002 | enabled | not cached | 8646 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 5226 LIMIT 1 14 | 0.0008 | enabled | not cached | 5892 | SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (5218) ORDER BY t.name ASC 15 | 0.0238 | enabled | not cached | 3922 | SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (5218) ORDER BY t.name ASC 16 | 0.0002 | enabled | cached | 1242 | SELECT term_id, meta_key, meta_value FROM wp_termmeta WHERE term_id IN (609) ORDER BY meta_id ASC 17 | 0.0002 | enabled | cached | 7784 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 6551 LIMIT 1 18 | 0.0002 | enabled | cached | 7784 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 6551 LIMIT 1 19 | 0.0002 | enabled | cached | 7784 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 6551 LIMIT 1 20 | 0.0081 | enabled | not cached | 3614 | SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_format') AND tr.object_id IN (5218) ORDER BY t.name ASC 21 | 0.0001 | enabled | cached | 992 | SELECT tr.object_id FROM wp_term_relationships AS tr INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('nav_menu') AND tt.term_id IN ('144') ORDER BY tr.object_id ASC 22 | 0.0003 | enabled | cached | 12607 | SELECT wp_posts.* FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.ID IN (1102,2205,4772,6396,6631,7084) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp_posts.menu_order ASC 23 | 0.0002 | enabled | cached | 23528 | SELECT wp_posts.* FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.ID IN (2188,1096,1129,6223,7072,4119) AND wp_posts.post_type = 'page' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp_posts.post_date DESC 24 | 0.0077 | enabled | not cached | 1831 | SELECT t.term_id, tt.parent, tt.count, tt.taxonomy FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (5218) ORDER BY t.name ASC 25 | 0.0002 | enabled | cached | 937 | SELECT tr.object_id FROM wp_term_relationships AS tr INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('nav_menu') AND tt.term_id IN ('8') ORDER BY tr.object_id ASC 26 | 0.0143 | enabled | cached | 11889 | SELECT wp_posts.* FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.ID IN (42,681,4193,6255,6720) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp_posts.menu_order ASC 27 | 0.0002 | enabled | cached | 13987 | SELECT wp_posts.* FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.ID IN (4163) AND wp_posts.post_type = 'page' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp_posts.post_date DESC 28 | 0.0002 | enabled | cached | 678 | SELECT term_taxonomy_id FROM wp_term_taxonomy WHERE taxonomy = 'category' AND term_id IN (609) 29 | 0.0151 | enabled | not cached | 936 | SELECT wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (5218) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (609) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 3 30 | 0.0002 | enabled | cached | 678 | SELECT term_taxonomy_id FROM wp_term_taxonomy WHERE taxonomy = 'category' AND term_id IN (609) 31 | 0.0076 | enabled | not cached | 865 | SELECT wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (6994,6708,6523,5218) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (609) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 1 32 | 0.0149 | disabled (query not cacheable) | not cached | 0 | SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_comments.comment_ID FROM wp_comments WHERE ( comment_approved = '1' ) AND comment_post_ID = 5218 ORDER BY wp_comments.comment_date_gmt ASC, wp_comments.comment_ID ASC 33 | 0.0002 | enabled | cached | 835 | SELECT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.post_type = 'post' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) ORDER BY wp_posts.comment_count DESC LIMIT 0, 5 34 | 0.0022 | enabled | not cached | 8666 | SELECT * FROM wp_posts WHERE ID = 6873 LIMIT 1 35 | 0.0023 | enabled | not cached | 3414 | SELECT post_id, meta_key, meta_value FROM wp_postmeta WHERE post_id IN (6873) ORDER BY meta_id ASC 36 | 0.0002 | enabled | cached | 744 | SELECT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 3 Served from: thatsgamebro.com @ 2017-02-27 18:52:44 by W3 Total Cache -->