Türkiye'nin en çok kazanan espor oyuncuları: ilk 500
Ana Sayfa ESpor Haberleri CS2 jL’den Vitality İtirafı: Dünyanın En İyisi Olma Sebepleri

jL’den Vitality İtirafı: Dünyanın En İyisi Olma Sebepleri

jL'den Vitality İtirafı: Dünyanın En İyisi Olma Sebepleri

Vitality, kadrosunda stand-in olarak mücadele eden Justinas “jL” Lekavicius ile birlikte PGL Masters Bucharest 2026 turnuvasında Natus Vincere engelini aşarak adını playoff aşamasına yazdırmayı başardı. Eski takımına karşı sahne alan Litvanyalı rifler, maçın ardından HLTV’ye samimi açıklamalarda bulundu.

Eski takım arkadaşlarına karşı oynamanın beklenenden daha rahat geçtiğini belirten “jL”, karşılaşmaya yalnızca eğlenme ve takımına maksimum katkıyı sağlama zihniyetiyle çıktığını ifade etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan tecrübeli oyuncu, Vitality bünyesindeki sistemin gücüne dikkat çekti.

“Vitality Oyuncuların Eksiğini Kapatmayı Biliyor”

Asıl IGL pozisyonundaki Dan “apEX” Madesclaire olmadan mücadele etmelerine rağmen takımın sergilediği uyuma değinen “jL”, William “mezii” Merriman’ın liderlik rolünü üstlenmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

mezii oyunu Dan kadar iyi kuramıyor ancak bu çok doğal, çünkü kendisi aslen bir oyun içi lider değil. Bizim ona yardım etmemiz gerekiyor ve tam olarak bunun için buradayız. Vitality’nin dünyanın en iyi takımı olmasının asıl sebebi de bu; eksik oyuncuların açıklarını kusursuz şekilde kapatabiliyorlar. İletişimi artırıp oyunu organize etme yetenekleri inanılmaz ve şu anda bunu harika yapıyoruz.

Takım içinde kendisini BLAST Open Porto dönemine kıyasla çok daha rahat hissettiğini belirten Litvanyalı oyuncu, Vitality ile geçirdiği sürenin artması sayesinde rollerine daha hızlı adapte olduğunu vurguladı.

Geleceği ve Emeklilik İhtimali

Kariyer planları hakkında da dürüst açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki rifler, hedefinin kupalar için mücadele edebilecek üst düzey bir takıma katılmak olduğunu söyledi. Ancak şartların oluşmaması halinde profesyonel sahneye veda edebileceğinin sinyalini verdi:

Açık konuşmak gerekirse, Singapur Major sonrasında kendime uygun bir takım bulamazsam kariyerimi noktalamayı düşünebilirim. Böyle bir durumda içerik üreticiliğine, eşime ve yakında doğacak çocuğuma odaklanırım. İstemediğim bir senaryoda yer almaktansa başka şeylerle ilgilenmeyi tercih ederim. Sadece oynamış olmak için herhangi bir sözleşmeye imza atmayacağım.

Önceki İçerikGCC 2026: Gentle Mates ve SR Gold Üst Finale Yükseldi
Sonraki İçerikLegacy’de Ayrılık: ksloks, n1ssim’in Yerini Alıyor

YORUM YAP

Lütfen yorumunuzu girin.
Adınızı girin